Keramisk coating

Din bil bliver mere modstandsdygtig

Langtidsholdbar beskyttelse

En keramisk coating er en langtidsholdbar måde at beskytte bilens lak på. Med en keramisk coating bliver din bil langt mere modstandsdygtig overfor tjære, flyverust, syreskader, nedfald mm.

En keramisk coating indbefatter følgende egenskaber:

  • UV beskyttelse mod solens stråler – UV stråler får din bils lak til at falme og oxidere, dette kan undgås med en keramisk coating.
  • Beskyttelse mod kemiske angreb fra naturen – Angreb fra naturen som eksempelvis en fugleklat på lakken kan udrette stor skade, da det kemiske indhold i en fuglelort ætser lakken og kan i værste fald medføre en syreskade i lakken. Keramisk coating beskytter også mod disse skader.
  • Hydrofobisk – En keramisk coating vil gøre din bils overflade hydrofobisk, hvilket betyder at skidt og snavs ikke sætter på overfladen. Din bil vil dermed se ren ud i længere tid.
  • Fremhævelse af bilens glans. Med en keramisk coating får du et glansfuldt og langvarigt resultat, som vil se fantastisk ud i sollys.

Luksus coating

Angelwax Enigma Nebula

Angelwax Nebula udbydes udelukkende af certificerede detailing centre.

Denne coating er en af markedets stærkeste keramiske coating tilsat grafit. Nebula består af 50% ren silica og knap 1,2% grafit (graphene). Det har taget 2 år at udvikle og perfektionere denne coating.

Grafitten giver coatingen en markedsledende glathed, hvilket betyder at skidt, mineraler og andet nedfald har ufatteligt svært ved at binde sig til coatingen. Det betyder at du bevarer et flot finish og en bil der er ekstremt nem at vedligeholde mange år frem!

Angelwax Nebula efterlader lakken med et vådt look, også kaldet (showcar finish). Denne type coating giver bilen en utrolig høj glans og dybde i lakkens farve.

Angelwax Enigma Gensis

Angelwax Genesis udbydes udelukkende af certificerede detailing centre.

Genesis er en top moderne glaskeramisk coating, med et silica indhold på hele 75%. Det gør den til den stærkeste keramiske coating på markedet. Det giver dig en utrolig beskyttelse mod syreholdig og alkaliske kemikalier, og andre former for skidt og snavs.

Genesis tilfører lakken en beskyttende med en tykkelse på hele 5-10 mikron, hvilket er cirka 4 gange så meget som ét lag af konkurrerende coatings. Genesis er meget modstandsdygtig over for kalk, kemikalier (Fra PH2 til PH13) og har en helt unik selv-heldende egenskab hvor mindre vaskeridser forsvinder når coatingen udsættes for varme.

Får du lette vaskeridser eller andre lakskader i overfladen, vil denne coating kunne slibes og poleres uden at coatingen fjernes.